Diensten

De hotelbranche kan zeer afwisselend zijn. De Housekeepers heeft de juiste  kennis en ervaring in deze branche en weet hoe het in de  praktijk werkt. Elke dag/week  kan net even anders zijn.  Daarom kunnen wij uw hotel vaste, tijdelijke of flexibele  diensten aanbieden. Op deze  manier kunnen wij uw team volledig of gedeeltelijk voor  een korte of lange periode  ondersteunen met ervaren, professionele en gecertificeerde medewerkers.

Inzetbaar voor:

Hotelkamers

Lobby

Wellness & Fitness

Openbare ruimtes

Sanitaire ruimtes

Congreszalen

Restaurant & Bar

Onze diensten

Vaste diensten

De Housekeepers stelt een vast team van ervaren medewerkers volgens uw wensen en eisen. Zo kunt u rekenen op vaste medewerkers op vaste dagen en garanderen wij u zekerheid, continuïteit en kwaliteit.

Flexibele diensten

Is uw personeel plotseling ziek of is het drukker dan normaal? Dan kunnen wij op basis van flexibele diensten snel schakelen en uw hotel voorzien van een team. Het is ook mogelijk om flexibele en vaste diensten te combineren.

Personeel

Al onze medewerkers zijn in het bezit van de volgende certificaten:

• Verklaring omtrent gedrag (VOG)
• Sociale hygiëne

5/5
''Dit bedrijf is professioneel en betrouwbaar en weet precies hoe ze onze hotelkamers tot in de perfectie moeten schoonmaken. Onze gasten zijn zeer tevreden met de hygiëne van onze kamers en openbare ruimtes, Top bedrijf en zeker aan te raden!''
Best Western City Leiden
5/5
''Tot op heden erg fijne samenwerking. Wij waren met spoed opzoek naar housekeeping personeel voor onze kamer, hierbij is dit bedrijf onze redding in nood geweest.''
Hotel NH Capelle​
5/5
''Wij zijn blij dat er op korte termijn gehandeld kon worden, inmiddels hebben wij een vaste samenwerking en krijgen wij wekelijks een vaste ploeg.
Park Centraal Den haag