De Housekeepers

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat gericht is op de hotelbranche. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van hotelkamers. Met onze brede kennis en ervaring in de hotelbranche weten wij als geen ander wat de verwachtingen van de hotels zijn en kunnen hierop zeer flexibel inspelen met onze ervaren en professionele medewerkers. Uw hotelgast is onze prioriteit.

Waarom De Housekeepers?

Voor uw hotel is het een uiterst prioriteit dat de gasten zich thuis voelen en in een schone en hygiënische omgeving verblijven. De Housekeepers biedt een full service op het gebied van schoonmaak voor hotels met onze ervaren, professionele en gecertificeerde medewerkers.

Door één aanspreekpunt op de werkvloer is er zowel voor de opdrachtgever en de werknemers een duidelijke werkinstructie. Hierdoor houden we de lijnen kort en kunnen wij snel en flexibel schakelen voor u.

De Housekeepers, de naam  zegt het al, wij zijn gespecialiseerd is in de schoonmaak van hotelkamers.  Wij kunnen u vaste of flexibele diensten aanbieden op het gebied van schoonmaak. Naast hotelkamers bieden wij ook schoonmaakdiensten aan voor algemene ruimtes, lobby/receptie, wellness, fitness en sanitaire ruimtes.

Wij kunnen uw hotel op een zeer korte termijn door ons vele personeelsleden voorzien van, een door ons samengestelde vaste team bestaande uit ervaren, professionele en gecertificeerde medewerkers.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn zeer flexibel en kunnen op elk gewenst moment uw hotel voor een korte en/of lange periode versterken met vaste, ervaren en professionele medewerkers.

Door onze jaren lange kennis en ervaring in de hotelbranche weten wij wat de verwachtingen van de hotels zijn. Met onze expertise  kunnen wij de werkzaamheden uitvoeren op een hoger niveau.  Wij zijn uniek door de inzet van onze ervaren, professionele en  gecertificeerde managers. Hij of zij is voor u en onze medewerkers het eerste aanspreekpunt en zorgt voor een duidelijke werkinstructie en intensieve begeleiding. Zo houden wij de lijnen kort en  kunnen we snel en flexibel schakelen op uw wensten en behoeften. 

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan!